torstai 2. toukokuuta 2013

Vappua!

Vappu! Siihen kuului Ystäviä! Monta munkkia, serpenttiinit sokerista ja paperista, ilmapalloja ja niiden poksahtelua, perunasalaattia neljällä eri tavalla, höpsöttelyä, valvomista, mahtava vappubrunssi ystävien kera tuulisella terassilla, kesän ekoja tramppishyppyjä, Miyazakin elokuvia, kuplivaa juomaa ja kuplivaa iloa.

3 kommenttia:

hr kirjoitti...

Niin täydellisen kuuloista! Hassua, että paikassa, jossa me vietimme vappua, oli myös trampoliinihyppelyitä ja puhetta Miyazakin elokuvista!

Karo-Liina kirjoitti...

Ja hassua, että myös meillä korkattiin trampoliinikausi, ekaa kertaa ever, kun meille tuli keskiviikkona serkkujen vanha tramppa :). Ja, että löysin kaksi niin kolahtavaa blogia yhdellä istumalla, edellisen kommentoijan ja tämän. Jään niin seuraamaan, tämänhetkisen elämän elementit ovat niin samat, luonto, lapset ja kotielämä, visuaaliset taiteetkin vuosien jälkeen juuri nousemassa takaisin harrastuksiini. Ja jaksat mahdottoman ihanasti panostaa juhlapäiviin, ihaileva hatunnosto naapurikunnasta!

Kuje kirjoitti...

Kyllä tramppisjutskat on nyt aika poppia! Ihanaa Kaardemumma, että olet mukana, kiitos sanoistasi! Nyt juuri on aika hiljaista minulla tässä blogirintamalla, mutta kyllä tämä tästä taas kesää kohti vauhdittuu. :)
Ja hr: Mä en ihmettele yhtään, että meillä on samat mielessä. Eiks se vähän melkein aina ole jotakuinkin niin.. :)