sunnuntai 20. marraskuuta 2011
EnerrrKiaaa
Aamulla meidät herätti aurinko ja maa oli huurassa. Poikani huudahti sängystä "Äiti katso ulos, siellä on paljon, paljon lunta!". Ihana aamu siis.
Ihanasta aamusta ihanaan päivään siirrytään pikku brunssilla. Vitamiineja ja värejä. Rouskittavaa ja herkkua. Minä teen meille sunnuntaisin viikon myslit itse. Siten saan siitä juuri sellaista hyvää ja pähkinäistä, johon ei kaupan jauhomyslipussit yllä.
Levitän leivinpellille
vain hitusen kaurahiutaleita
auringonkukansiemeniä
kurpitsansiemeniä
pinjansiemeniä
cashewpähkinöitä
saksanpähkinöitä
pekaanipähkinöitä
ja päälle pieni loraus sinne tänne juoksevaa (lehmuksenkukka)hunajaa
ja pelti uuniin noin 190 asteeseen 10 minuutiksi. Sitten sekoitan ja vielä 2-3 minuutiksi uuniin, jonka jälkeen annan jäähtyä.
Ja jäähdytyksen jälkeen lisään vähän rouskuvia kuivattuja baananilastuja.
Tästä me tykätään.