maanantai 24. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!






Kaikki on valmista. Joulu on tässä. Saunaa ja hankea, riisipuuroa, joulurauhaa ja kynttilöitä, lasten riemua ja kuusen tuoksua, ah, ihanuutta. Valoisaa Joulunaikaa jokaiselle <3.

sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulun alla

 


 

Näihin taikahetkiin voisin jäädä pidemmäksikin aikaa, kuusijuhla kyläkoululla, piparintuoksu ja koristelun riemu, leivinuunin ritinä ja paistuvat joululimput, joulunaluspäivien siniset hetket.

keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Jouluaittaa vielä vähän



Vielä kolme herttaista Jouluaittapäivää jäljellä - tänään, huomenna ja lauantaina. Pakkanen paukkuu vanhoissa nurkissa, glögi tuoksuu, tuikkujen liekit lepattavat, joulu on siinä ihan, aistittavissa, kielen päällä..

Ihana päiväkotiryhmä kävi arvioimassa maalauksiani - oi niitä, aitoja ja kiinnostuneita - maalauksista, elämästä.

maanantai 17. joulukuuta 2012

Julglögg och polkagris







Vietettiin viikonloppuna jouluiset hetket Skansenilla. Ruotsalaisia joululauluja kuusen ympärillä, polkagrisin maku kielellä, narskuva lumi ja lämmintä glögiä. Karhut talviunilla, ketut niiden tilalla. Oli paljon naurua ja tutut tunnelmat jouluasuissa. Tästä ammentaen tämän viikon koitoksiin.

keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pieniä jäisiä iloja




Pientä ihanaa elämää... pientä jouluaittailua, pientä arjen pyöritystä, taideaherrusta, joulusuunnitelmaa, pientä jännitystä pienistä retkistä, pienet luistimet ja iso luistelurata - järven upea sileä pinta ja isin kolaamat luistelubaanat! Isoja iloja pienistä asioista. Niistä on joulukuiset, hämärät päivät tehty.

torstai 6. joulukuuta 2012

Itsenäisyytemme päivä

 



Hiihdetty ja laskettu mäkeä. Leivottu, Suomi-kakkua ja pipareita. Sytytetty kynttilät, kuunneltu Sibeliusta. Ja tietenkin se Tuntematon sotilas (juuri nyt tuossa taustalla). Kaikki kliseet. Onnellisena, onnekkaana.
KIITOS.