keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Kermaruusupäivää




Ensimmäiset kermaruusuni ikinä, omalle ruusuhortonomilleni, nimipäiväsankari-puolisolleni, tänään.

Ovella kävi arkeologi, potkiskeli maata etupellollamme. Siellä ne ovat piilossa, maan sisällä, ne keskiaikaiset aarteet. Eivät löytyneet vielä.

Nyt nautitaan kevätpäivistä, tuosta a u r i n g o s t a, juodaan kahvia terassilla. Ja ekaluokkalainen pohtii ankarasti laittaisiko koulun vappujuhliin merirosvo- vaiko klovniasun...

lauantai 21. huhtikuuta 2012

Taideherkuttelua




Tänään lähetin esikoisen ensimmäiselle partion yöleirille. Rinkka pienelle selkään ja metsäpirtille! Hui ja oih, miettii tämä äiti mielessään. Vaikka tietää kyllä sen reippaan pojan, meidän metsämenninkäisen, siellä pärjäävän oikein hyvin.

Muu perhe suunnistikin sitten Pirkanmaan Taidesuunnistustapahtumaa täysin palkein! Kun en Aittagalleriani kanssa tänä vuonna tapahtumaan osallistunut, oli ilo niiiiin irti päästessäni hyppäämään muiden suunnisuskohteisiin. Nautittiin taiteesta ja taideleivoksista!
Kuvat ovat Hanna-Riikka Heikkilän ja Maija Torholan mahtavalta taidekohteelta Kangasalta.

Huomenna vielä lisää tätä kamaa!

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kevätliverrystä





Tänä viikonloppuna vähän vieraita, vähän vieraisilla, liian monta ihanaa mustikkapullaa.
Ja ai että tuota lintujen aamuliverrystä!

lauantai 7. huhtikuuta 2012

Pääsiäisjuttuja





Pieniä leipomuksia; linnunpesäkakku ja maapähkinämuffinssit. Juoksulenkkejä, mullantuoksuisia peltoja, narsissin nuppuja ja ruohovihreää. Ari Pelkosen kaunista taidetta Tampereen Taidemuseolla. Me ollaan niiiiin pääsiäislomalla! Ja huomenna me syödään lammasta!

keskiviikko 4. huhtikuuta 2012







Maa on taas kokovalkea. Voi tehdä sokkelopolkuja. Ja juosta pyryssä. Häikäistyä auringonvalosta hangella.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Leipurilauantai





Lauantaisin leivinuuni hehkuu meillä lämpöä. Ja keittiössä tuoksuu hyvältä. Eilen tuli taas aika monta leipää, aika monta korvapuustia ja aika monta karjalanpiirakkaakin rypyttelin - luomurukiista, tietty.